lunes, 24 de enero de 2011
Matignon Paris
Matignon is a Parisian restaurant that is located just a few steps off Champs‐Elysées.
Le Matignon was founded by promoter and artistic director Cyril Péret and Gilbert Costes. They enlisted the French architect and designer Jacques García to do the interiors, whose other work includes the Hôtel Métropole in Monte Carlo, the Spice Market in New York, Hôtel Costes in Paris. Matignon promotes itself as “restaurant and playground” but in plain terms it is a restaurant, bar and lounge that has already hosted several lavish private parties for high-end brands and media.
It is a fashionable place that has an amazing interior and plenty of quality foods to go along with it.
The restaurant is a traditional type of French restaurant. The wine area features a variety of different options that all people who dine here can enjoy.
Matignon es un restaurante parisino que se encuentra a sólo unos pasos de Champs-Elysées.
Le Matignon fue fundado por el promotor y director artístico Cyril Péret y Gilbert Costes.
El arquitecto y diseñador francés Jacques García se encargó del interiorismo, entre sus trabajos se incluye el Metropole Hotel en Monte Carlo, el Spice Market en Nueva York y el Hôtel Costes en París. Matignon se promociona como "restaurante y parque infantil", pero en términos simples se trata de un restaurante, bar-lounge que ya ha organizado varias fiestas privadas para marcas del sector lujo y medios de comunicación.
Es un lugar de moda que tiene un interior impresionante y un montón de alimentos de calidad.
El restaurante es de tipo tradicional francés. La zona de vinos ofrece una gran variedad para que todas las personas que cenan aquí puedan disfrutar.
Etiquetas:
Cyril Péret,
Gilbert Costes Jacques Garcia,
Matignon,
Paris,
Restaurant
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario